Subotić nakon C. zvezde: Ovo je velika pobjeda; igrači pristali igrati bez plaće do kraja godine

Ponedjeljak, 01. listopada 2012. 11:04 Napisao/la  I. J.

Osim prve pobjede, puno važnija je spoznaja da su svi igrači Splita, kao i trener Erjavec, pristali do kraja godine igrati bez da primaju plaću kako bi klub izvršio preoblikovanje u športsko dioničko društvo

Na startu nove regionalne  ABA lige Košarkaški klub Split, povratnik u ovo natjecanje nakon niza godina, pobijedio je Crvenu zvezdu, jednog od glavnih kandidata za prvo mjesto. Splićani su u dvorani na Gripama, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, tako na najbolji način otvorili sezonu.

- Cijelo ljeto smo naporno radili za ovu utakmicu. Pobijedili smo kvalitetnu momčad Crvene zvezde. Za nas je ovo velika pobjeda, kazao je Srđan Subotić, jedan od najiskusnijih u redovima žutih.

Osim prve pobjede, puno važnija je spoznaja da su svi igrači Splita, kao i trener Erjavec, pristali do kraja godine igrati bez da primaju plaću. Na taj način žele dati svoj doprinos da se klub do kraja godine uspije izvršiti preoblikovanje u športsko dioničarsko društvo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.