All Star utakmica: Zapad treći put zaredom pobijedio Istok, Chris Paul najkorisniji igrač

Ponedjeljak, 18. veljače 2013. 09:55 Napisao/la  SC

All Star: Zapad - Istok 143:138.  Nagradu za najkorisnijeg igrača dobila je zvijezda Clippersa Chris Paul koji je ubacio 20 poena uz 15 asistencija te četiri ukradene lopte


Košarkašima Zapada treći je put zaredom pripao tradicionalni All Star dvoboj, koji je tijekom vikenda održan u Houstonu. Zvijezde iz Zapadne konferencije svoje su kolege sa Istoka nadvisile rezultatom 143:138. Unatoč trećem porazu zaredom Istok i dalje vodi u ukupnom broju pobjeda (36-27).

Nagradu za najkorisnijeg igrača dobila je zvijezda Clippersa Chris Paul koji je ubacio 20 poena uz 15 asistencija te četiri ukradene lopte. Napadački je raspoložen bio i najbolji strijelac lige Kevin Durant koji je ubacio 30 poena, dok je Kobe Bryant zabio tek devet poena uz osam asistencija. 

Istok je predvodio Carmelo Anthony sa 26 poena i 12 skokova, dok je Dwyane Wade ubacio 21 poen uz sedam asistencija. James je imao 19 koševa i pet skokova, ali i četiri izgubljene lopte.

Dan prije same utakmice održana su natjecanja u tricama i zakucavanjima. Naslov najboljeg zakucavača pripao je Terence Rossu iz Toronto Raptorsa, dok je najbolji tricaš bio Kyrie Irving iz Cleveland Cavaliersa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.