Sunsi bez Nasha i Hilla bolji od Clippersa u Staples Centru

Petak, 16. ožujka 2012. 11:02 Napisao  Luka Variola

Momčad iz Arizone je u Staples Centar doputovala bez Stevea Nasha i Granta Hilla, a u njihovom odsustvu odličan je bio Shannon Brown (21)

Najveće iznenađenje NBA večeri napravio je Phoenix koji je u Los Angelesu slavio protiv domaćih Clippersa. Iznenađenje je i veće ako se zna da je momčad iz Arizone u Staples Centar doputovala bez Stevea Nasha i Granta Hilla. U njihovom odsustvu odličan je bio Shannon Brown (21), a pripomogao je i Frye s 12 i 6 skokova. Kod domaćih je bolji od ostalih bio Griffin s 25 koševa i 8 uhvaćenih lopti.

Aktualni prvaci Mavsi kod kuće su nadoknadili minus od 14 poena za slavlje nad najlošijom momčadi lige Charlotteom. Dirk Nowitzki je u pobjedu ugradio 27 koševa, a za Bobcatse je Maggette ubacio 21.

Rezultati: New Orleans - Washington 89:99, Dallas - Charlotte 101:96, Denver - Oklahoma City 90:103, Utah - Minnesota 111:105,  LA Clippers - Phoenix 87:91.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.