Steve Nash u Lakersima, 38-godišnji razigravač s Kobeom kreće po prvi NBA naslov

Četvrtak, 05. srpnja 2012. 10:36 Napisao/la  SC

Kanađanin nakon osam godina provedenih u Phoenixu odlazi u jednu od najtrofejnijih NBA dinastija u zamjenu za četiri izbora na draftu

Jedan od najboljih playmakera NBA lige Steve Nash karijeru nastavlja u redovima Los Angeles Lakersa. Kanađanin nakon osam godina provedenih u Phoenixu odlazi u jednu od najtrofejnijih NBA dinasstija u zamjenu za četiri izbora na draftu.

Transfer će službeno biti potvrđen 11. srpnja, a prema informacijama iz američkih medija, Nash je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan oko 27 milijuna dolara. Kanadski razigravač Sunse je doveo do tri konferencijska finala, osvojivši pritom dva MVP naslova. Prošle je sezone prosječno ubacivao 12.5 koševa uz 10.7 asistencija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.