NBA liga: Spursi pobijedili Memphis nakon produžetka i povećali vodstvo u finalu Zapada

Srijeda, 22. svibnja 2013. 09:36 Napisao/la  SC

Finale Zapada: San Antonio - Memphis 93:89 (2:0)


Košarkaši San Antonija poveli su s 2:0 u finalu Zapadne konferencije NBA lige. No, Spursi su do povećanja vodstva u seriji s Memphisom stigli teže od očekivanog. San Antonio imao je težak put u drugoj utakmici. Prosuli su prednost i izgubili s 13 poena manjka u posljednjoj dionici, ali kada su već svi vidjeli slavlje Memphisa u produžetku, na scenu je stupio Tim Duncan.

Iskustvo Spursa presudilo je; Duncan je ubacio prvih šest poena u produžetku, a Tony Parker zaustavio se na 18 asistencija, što je njegov rekord u doigravanju. Memphis je imao šansu za povratak, ali je 14 sekundi do kraja Bayless promašio ključnu tricu.

U prvoj utakmici bio je očajan, a sinoć je Randolph ubacio 15 poena uz 18 skokova. Gasol je dodao 12 poena i 14 skokova. Sljedeća utakmica igra se u subotu u Memphisu.

Finale Zapada: San Antonio - Memphis 93:89 (2:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.