Spursi i dalje nezadrživi, u San Antoniju ponovo pala Oklahoma za 2:0 u finalu Zapada

Srijeda, 30. svibnja 2012. 10:02 Napisao/la  SC

Finale Zapada: San Antonio - Oklahoma City 120:111 (2:0). Spursi trenutačno imaju 20-0 u pobjedama čime su postali prva NBA momčad koja je takav pobjednički niz produžila i tijekom doigravanja

Košarkaši San Antonija poveli su 2:0 u finalnoj seriji Zapada nakon što su i u drugom susretu u svojem AT&T Centru pobijedili Oklahoma City. Spursi su još jednom fenomenalnom utakmicom stigli na dvije pobjede od ulaska u veliki finale NBA lige, ostavši neporaženi i u desetom ogledu doigravanja. Teksašane je predvodio Tony Parker s 34 koša i odličnim šutom iz igre (16-21). Odličan je ponovo u ulasku s klupe bio Manu Ginobili s 20 koševa za 25 minuta. Thunderima nije pomogla niti odlična izvedba njihove "velike trojke", Durant (31), Harden (30) i Westbrook (27).

Spursi trenutačno imaju 20-0 u pobjedama čime su postali prva NBA momčad koja je takav pobjednički niz produžila i tijekom doigravanja.

- To je bila jedna od onih večeri. Od početka sam osjetio da sam u dobrom ritmu. Cijela je momčad funkcionirala onako kako treba, objasnio je najbolji strijelac ogleda Parker.

Finale Zapada: San Antonio - Oklahoma City 120:111 (2:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.