Spursi "metlom" u finale Zapada, Miami na krilima Wadea i Jamesa izjednačio protiv Indiane

Ponedjeljak, 21. svibnja 2012. 11:08 Napisao/la  SC

Rezultati: Indiana - Miami 93:101 (2:2), LA Clippers - San Antonio 99:102 (0:4)

Košarkaši San Antonija prvi su ušli u konferencijski finale NBA lige nakon što su i u četvrtoj utakmici polufinalne serije pobijedili Los Angeles Clipperse. Teksaška momčad do "metle" je stigla krilima Tonyja Parkera i Tima Duncana, produživši pobjednički niz na 18 utakmica. Spursi u ovogodišnjem doigravanju imaju omjer 8-0 što je treći najbolji ulaz u doigravanje u povijesti NBA lige.

U drugom dvoboju večeri Miami je slavio u Indianapolisu i polufinalnu seriju Isoka izjednačio na 2-2. Heat je do pobjede stigao zahvaljući fenomenalnom izdanju dvojca James - Wade koji je kombinirano ubacio 70 koševa od 101 Miamija. Posebno je dojmljiv nastup ostvario "king James", kojemu je samo jedna asistencije nedostajala do rijetko viđenog "triple-double" učinka. Utakmicu je okončao s 40 koševa, 18 skokova i 9 dodavanja. Wade je dodao 30 koševa, devet skokova i šest asista. U redovima Pacersa najbolji je bio Danny Granger s 20 koševa.

Rezultati: Indiana - Miami 93:101 (2:2), LA Clippers - San Antonio 99:102 (0:4)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.