Pogledajte kako je Nikola Jokić reagirao kada je ugledao vlasnika Sunsa

Srijeda, 10. svibnja 2023. 10:26 Napisao/la  SC
Jokić i Ishbia
Jokić i Ishbia

Nikola Jokić igra vrhunsku sezonu, srpski centar ostvario je novi triple-double u karijeri u pobjedi (118:102) Denver Nuggetsa protiv Phoenix Sunsa.

Jokić je ostvario 10. triple-double u play-offu čime je postao prvi centar u povijesti NBA ligi s takvim učinkom, rekord je do sada držao legendarni Wilt Chamberlain.

Srbin je postigao 29 poena i ostvario 13 skokova i 12 asistencija u trećoj pobjedi Nuggetsa, koji sada vodi 3:2 u seriji.

Utakmica je bila posebno opterećena zbog sukoba Jokića i vlasnika Sunsa u prethodnoj utakmici, Jokić je laktom odgurnu Mata Ishbija u borbi za loptu.

Jokić je dobio tehničku pogrešku, kažnjen je s 25.000 dolara, a kakav je Jokić kao osoba pokazao je na zagrijavanju prije pete utakmice.

Kako je Jokić reagirao kada je ugledao Ishabija pored terena možete vidjeti  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.