Pacersi poveli u seriji s Miamijem, San Antonio lagano do druge pobjede nad Clippersima

Petak, 18. svibnja 2012. 11:29 Napisao/la  SC

Rezultati: Indiana - Miami 94:75 (2:1), San Antonio - LA Clippers 105:88 (2:0)

Košarkaši Indiane poveli su s 2:1 u seriji s Miamijem, dok je na Zapadu San Antonio nastavio sa svojom dominacijom protiv Los Angeles Clippersa. Pacersi su pred svojim navijačima zaskočili indisponirani Heat i uvjerljivom pobjedom stigli do prednosti u polufinalu Istoka. Najkorisniji igrač regularnog dijela sezone LeBron James ponovno nije bio na visini zadatka s obzirom da je ubacio svega 22 koša, te sakupio sedam skokova, tri asistencije, ali i četiri izgubljene lopte.

Veteranska momčad Spursa nema tih problema. Susret su odlučili Tim Duncan i Tony Parker, a francuski je razigravač 30. rođendan obilježio s 22 koša, pet skokova i pet asistencija. Duncan je pridodao 18 uz pet skokova za 16. pobjedu San Antonija u nizu i sigurnih 2:0 u seriji s momčadi iz Los Angelesa.

Rezultati: Indiana - Miami 94:75 (2:1), San Antonio - LA Clippers 105:88 (2:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.