NBA liga: Indiana kod kuće pobijedila Miami i izjednačila finalnu seriju Istoka

Nedjelja, 02. lipnja 2013. 12:54 Napisao/la  SC

Finale Istoka: Indiana - Miami 91:77 (3:3)


Košarkaši Indiane pobijedili su na domaćem parketu Miami 91:77, izjednačivši na 3:3 finale Istočne konferencije. Iako je MVP lige LeBron James opet briljirao s 29 poena, Indiana je zaustavila sve ostale igrače Miamija te je na krilima sjajnog Royja Hibberta i Paula Georgea slomila goste. Zanimljivo, osim LeBrona, nitko od igrača Miamija nije postigao više od deset poena!

U redovima Pacersa nezadrživ je bio centar Roy Hibbert s 23 koša (šut 10-16) i 12 skokova, Lance Stephenson je ubacio 20 koševa, George Hill je dodao 19 poena i šest asistencija, a David West 14 koševa i 12 skokova. Osim Jamesa, kod gostiju s Floride najefikasniji su bili Mario Chalmers s 20 i Dwyane Wade sa 16 poena.

Finale Istoka: Indiana - Miami 91:77 (3:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.