Nikola Jokić predvodio Nuggetse u pobjedi, LeBron James najavio završetak karijere

Utorak, 23. svibnja 2023. 09:08 Napisao/la  SC

LeBron James postao najbolji strijelac u NBA-u svih vremena, ove sezone 38-godišnji košarkaš propustio je 27 utakmica

Nikola Jokić predvodio Nuggetse u pobjedi, LeBron James najavio završetak karijere

Denver Nuggetsi pobijedili su u gostima Lakerse (113:111) i ostvarili prvo NBA-finale u klupskoj povijesti.

Nikola Jokić postao je MVP-igrač finalne serije Zapadne konferencije, nagrada nosi ime legendarnog igrača LA Lakersa Magica Johnsona, srpski centar upisao je 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija.

Jokić je ostvario osmi triple-double u doigravanju i srušio rekord Wilta Chamberlaina, koji je 1967. godine ostvario sedam triple-doublea.

Jamal Murray pratio je Jokića s 25 poena, Aaron Gordon s 22 poena.

Jokić je nakon utakmice ipak ostao u medijskoj sjeni LeBrona Jamesa, koji je ispao u finalu Zapada nakon što je postigao 40 poena.

Moguće da je odigrao zadnju utakmicu, u razgovoru s novinarima najavio je mogući prestanak karijere.

- Moram dobro razmisliti... Osobno, kako je prošla još jedna sezona NBA-a, ostalo je dovoljno vremena da dobro razmislim. Moram razmisliti želim li nastaviti igrati, kazao je Lebron:

- Razmišljaš o povlačenju?, upitao je novinar.

- Da!

LeBron James je ove godine postao najbolji strijelac u NBA-u svih vremena, ove sezone 38-godišnji košarkaš propustio je 27 utakmica, najveći dio sezone izbivao je zbog ozljede tetive.



Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.