Nikola Jokić obilježio božićno kolo, Luka Dončić predvodio Dallas

Ponedjeljak, 26. prosinca 2022. 09:18 Napisao/la  SC
Nikola Jokić
Nikola Jokić

Nikola Jokić obilježio je božićno kolo, srpski centar ostvario je impresivni triple-double: ubacio je 41 poen, ostvario je po 15 skokova i asistencija u pobjedi (128:125) Denvera protiv Phoenixa.

Utakmica je u regularnom dijelu završila 113:113.

Dallas je na domaćem terenu protiv LA Lakersa ostvario preokret, Luka Dončić u pobjedi (124:115) je ubacio 32 poena, dodao je po 9 skokova i asistencija.

Boston je na domaćem terenu ostvario ubjedljivu pobjedu protiv Milwaukeeja, a najbolji u pobjedi bio je Tatum sa 41 ubačenim poenom, te sedam skokova i pet asistencija.

Golden State Warriorsi su na domaćem terenu bili sigurni protiv Memphisa, te su ostvarili pobjedu od 123:109.

Do pobjede je domaću ekipu vodio Poole koji je ubacio 32 poena, te je dodao tri skoka i dvije asistencije, dok je sa druge strane najbolji bio Morant sa 36 ubačenih poena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.