NBA liga: Knicksi i bez Anthonyja na Floridi razbili Miami, Dallasu pobjeda u Phoenixu

Petak, 07. prosinca 2012. 11:19 Napisao/la  SC

Rezultati: Miami - New York 92:112, Phoenix - Dallas 94:97

NBA večer je donijela samo dvije utakmice, a u obje su pobjede odnijeli gosti. New York je slavio u gostima kod aktualnog prvaka, dok je prvak od prije dvije godine Dallas odnio pobjedu iz Phoenixa. U derbiju Istočne konferencije pobjedu je odnijela momčad iz Velike Jabuke, koja je prvacima nanijela drugi uzastopni poraz, te prvi ovosezonski poraz u njihovoj American Airlines Areni (8-1) slavivši sa 112:92.

Identičnih 20 razlike bilo je i u prvom srazu ove sezone kada su u New Yorku Knicksi slavili sa 104:84. Tada su Knicksi pogodili 19 trica, a Carmelo Anthony je postigao 30 poena. U Miamiju su ubacili jednu tricu manje i razbili Heat bez svojeg najboljeg igrača Anthonyja koji je pauzirao zbog pet šavova na prstu lijeve ruke. Raymond Felton je ubacio 27 poena (šest trica), te upisao četiri skoka i sedam asistencija. Čak još pet igrača New Yorka bilo je dvocifreno po broju ubačaja, a prednjačio je Steve Novak s 18 koševa (četiri trice).

- Ključ je bio odličan napad. Lopta je išla brzo zbog čega smo imali puno otvorenih šuteva. Mislim da su se dečki ugodno osjećali na svojim šutevima, objasnio je nakon utakmice trener Knicksa Mike Woodson.

U drugome dvoboju Dallas je na krilima O. J. Maya (23 poena) u Arizoni stigao do devete pobjede sezone.

Rezultati: Miami - New York 92:112, Phoenix - Dallas 94:97

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.