NBA Warriorsi pobijedili Toronto i smanjili zaostatak na 2:3 u finalnoj seriji

Utorak, 11. lipnja 2019. 09:09 Napisao/la  SC
NBA Warriorsi pobijedili  Toronto i smanjili zaostatak na 2:3 u finalnoj seriji

 

Golden State Warriorsi pobijedili su Toronto Raptorse u petom susretu (106:105) i smanjili zaostatak na 2:3 u finalnoj seriji razigravanja za prvaka NBA.

Nakon mjesec dana pauze zbog ozljede u redove dvostrukog prvaka vratio se Kevin Durant, međutim ponovo se ozlijedio nakon 11 minuta i teško je očekivati da će moći igrati.

Njegova pojava na parketu kao da je izvukla maksimum iz njegovim suigrača koji su uskratili Torontu priliku da pred svojim navijačima osvoje prvu titulu prvaka u klupskoj povijesti.

Aktualni prvaci imali su i malo sreće, Toronto je u zadnjem napadu imao 15 sekundi vremena za slavlje, ali gosti su se obranili.

Serija sada seli u Oakland gdje je u četvrtak na rasporedu šesta utakmica, a možebitna sedma, ponovo je u Torontu 16. lipnja.

Najbolji kod gostiju bio je Curry sa 31 košem, osam skokova i sedam asistencija, te Thompson sa 26 koševa, šest skokova i četiri asistencije pri čemu su zajedno zabili čak 12 trica.

Cousins je dodao 14, a Durant 11 koševa.

Kod Toronta najefikasniji su bili Leonard sa 26 koševa, Lowry sa 18, te Marc Gasol sa 17 koševa i osam skokova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.