NBA: Oklahoma slavila u Chicagu, Clippersi uspješni kod Portlanda

Petak, 09. studenog 2012. 09:21 Napisao/la  SC

Rezultati: Chicago - Oklahoma 91:97, Portland - LA Clippers 90:103

Bila je to večer gostiju u NBA-u, Oklahoma City Thunder slavili su kod Chicago Bullsa 97:91, dok su Los Angeles Clippers svladali Portland Trail Blazerse 103:90.

Kevin Durant ponovo je bio ključ uspjeha za Oklahomu iako su ga Bullsi držali pod kontrolom veći dio utakmice. Kod vodstva Oklahome 89:87 uz minutu i 47 sekundi prije kraja, Deng je izgubio loptu, a Durant je na drugoj strani pogodio za plus četiri Thundera i Bullsi se nisu uspjeli vratiti.  

Kjjuč je bio i u činjenici da su igrači s Oklahomine klupe zabili 29 poena (Kevin Martin 15), dok su Bullsi s klupe dobili pomoći od 14 koševa od čega samo četiri u drugom poluvremenu.

Clippersi su pak svladali Portland u utakmici u kojoj su u drugoj četvrtini imali 24 poena prednosti koja se sedam minuta prije kraja utakmice istopila na plus četiri. Ipak, Clippersi su predvođeni Jamalom Crawfordom, koji je postigao 25 poena, na kraju izborili pobjedu. Upravo su Crawford i Chris Paul u ključnim trenucima povukli svoju momčad u seriju 14:3 koja je riješila utakmicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.