NBA liga: Dvostruki učinak Ivice Zubca u pobjedi Clippersa protiv Houstona

Ponedjeljak, 28. veljače 2022. 12:20 Napisao/la  SC
Ivica Zubac
Ivica Zubac

LA Clippers Ivice Zubca su  na gostovanju pobijedili Houston Rocketse 99:98, a hrvatski je košarkaš u pobjedi svoje momčadi sudjelovao dvostrukim učinkom.

Zubac je na terenu proveo 33:57 minuta, zabio je 14 poena bez promašaja iz igre (šut 5-5), a dodao je i 15 skokova, tri asistencije, jednu ukradenu loptu i šest blokada.

Reggie Jackson je bio najbolji pojedinac Clippersa, utakmicu je završio sa 26 ubačaja, devet skokova i šest asistencija, a zabio je i koš za vodstvo nešto manje od minutu i pol prije kraja koje njegova momčad nije ispustila do kraja.

Ovo je peta pobjeda za Clipperse u zadnjih šest utakmica i sada su osmi na Zapadu.

Utah Jazz je sa 118:114 slavio protiv prve momčadi Zapada Phoenix Sunsa, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je imao skromnu večer.

Na terenu je proveo 30 minuta i u tom je vremenu upisao 11 koševa (šut iz igre 5/13, trice 1/5) uz dvije asistencije i dva skoka.

Donovan Mitchell je sa 26 koševa bio najbolji strijelac Jazza, a Rudy Gobert je dodao 16 koševa i 14 skokova.

Phoenix je predvodio Devin Booker sa 30 poena, sedam skokova i isto toliko asistencija, a Cameron Johnson je dodao 23 ubačaja kao i DeAndre Ayton.

James Harden je upisao triple-double u svojoj drugoj utakmici za Philadelphiju sa 29 koševa, 16 asistencija i 10 skokova u pobjedi kod New York Knicksa.

Joel Embiid je dodao 37 koševa za 76erse, kojima je ovo treća pobjeda zaredom.

Kod Knicksa, koji su izgubili devet u zadnjih deset utakmica, najbolji su bili RJ Barrett i Evan Fournier sa po 24 koša svaki.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.