NBA: Dario Šarić postaje sve važniji igrač Philadelphije, sjajna večer hrvatskog reprezentativca

Nedjelja, 12. veljače 2017. 11:45 Napisao/la  SC

Šarić je dominirao parketom urođenim stavom vođe momčadi


Dario Šarić bio je jedan od najboljih igrača Philadelphije u pobjedi (117:109) protiv Miami Heata, koji je izgubio utakmicu nakon 13 uzastopnih pobjeda.

Statistički, Šarić je postigao 19 poena (šut za dva 6-10, trica 1-5, slobodna bacanja 4-4) uz šest skokova, ostvario je četiri asistencije, osvojio dvije lopte i jednm blokirao, igrao  26 minuta...

Ono što statistika ne može otkriti je gard rođenog pobjednika. Šarić je dominirao parketom urođenim stavom vođe momčadi.

Šarić sa svakom novom utakmicom  postaje sve važniji igrač  Philadelphije 76-ersa, nesvakidašnja darovitost i karakter jamče sjajnu karijeru u najjačoj ligi na svijetu.

Inače, Sixersi su vodili cijeli susret. Uz Šarića po 19 ubačaja imali su Robert Covington i Nerlens Noel, a ukupno je sedam igrača Philadelphije postiglo dvoznamenkast broj poena.

 Kod Heata je Goran Dragić postigao 30 koševa.
 
 Mario Hezonja drugu je utakmicu zaredom krenuo u početnoj petorci Orlando Magica, ali njegov je sastav pretrpio poraz (80:112).

 Hezonja je igrao 34 minute, postigao je 7 koševa, ostvario je  šest skokova, dvije asistencije, dvije osvojene lopte i jednu blokadu.

 Sa zanimanjem se očekivala utakmica u Oklahoma Cityju gdje je Kevin Durant prvi puta stigao u dresu gostujuće momčadi, aktualnih viceprvaka Golden State Warriorsa.
 
 Navijači Thundera  nisu ga omeli, upravo je Durant s 34 koševa i 9 skokova predvodio Warriorse do pobjede (130:114).

Kod domaćih  Russell Westbrook posatigao je čak 47 koševa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.