NBA: Bojan Bogdanović sjajnom šuterskom večeri odveo Wizardse do pobjede

Ponedjeljak, 06. ožujka 2017. 08:40 Napisao/la  SC

Pet od osam trica Bogdanović je zabio u zadnjoj četvrtini


Bojan Bogdanović bio je ključni igrač Wizardsa u domaćoj pobjedi (115:114) protiv Magica.

Statistika kaže sljedeće,   Bogdanović je za 27 minuta ubacio 27 poena (šut iz igre 9/12, trica 8/10, slobodna 1/1), od čega čak osam trica, što mu je novi osobni rekord  u NBA-u.

Ono što je bilo presudno, pet od osam trica Bogdanović je zabio u zadnjoj četvrtini, dvije trice pogodio je u zadnjih 66 sekundi igre.

Zadnju tricu postigao je 46 sekundi prije kraja čime je osigurao pobjedu, u zadnjim sekundama utakmice obranio napad Gordona koji je promašio šut za pobjedu.

 Bogdanović je odigrao najbolju utakmicu otkada je došao u Wizardse kao šutersko pojačanje. Budući da su Wizardsi u jednom trenutku gubili 17 razlike, jasno je što su dobili dovođenjem Bogdanovića:

 - Osjećao sam da ne mogu promašiti. Nadam se da ću imati takav osjećaj svaku utakmicu, kazao je Bogdanović.
 
 Najbolji strijelac Wizardsa bio je Bradley Beal, koji je zabio 32 poena (šut iz igre 12/21, trica 3/5, slobodna 5/5), dok je John Wall uz 19 poena podijelio i 10 asistencija.
 
 Za goste iz Orlanda  najviše pogodaka postigao je Terrence Ross, koji se zaustavio na brojci 20.

 Mario Hezonja  za 17 minuta zabio je 12 poena (šut iz igre 4/9, trica 3/5, slobodna 1/2) uz 2 skoka, asist i ukradenu loptu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.