Mister MVP: Kevin Durant proglašen najboljim igračem NBA ove sezone

Utorak, 06. svibnja 2014. 20:19 Napisao/la  SC

Durant je prvi put proglašen MVP sezone

Kevin Durant proglašen je za najkorisnijeg igrača ove sezone, najbolji igrač Oklahome City Thundera službeno je postao najbolji igrač NBA! Durant je četiri puta u posljednjih pet sezona bio najbolji strijelac lige, ali je tek ove sezone prvi put postao MVP igrač.

Durant je i ove sezone bio najbolji strijelac, regularni dio sezone završio je s prosjekom od 32 koša, 7,4 skoka i 5,5 asistencija po susretu. Tijekom sezone spojio je 41 uzastopni susret s 25 i više postignutih koševa što je treći najduži niz u pobijesti NBA lige.

Durant je osvojio prvo mjesto ispred najboljeg igrača Miami Heata LeBrona Jamesa, koji je u posljednjih šest sezona čak četiri puta bio najbolji, dok je treći bio Blake Griffin iz Los Angeles Clippersa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.