MICHAEL JORDAN Ne možete me uvjeriti da Isiah Thomas nije šupak

Ponedjeljak, 27. travnja 2020. 14:33 Napisao/la  SC
Jordan i Thomas
Jordan i Thomas

Jordan ne bira lijepe riječi kada govori o Isiahu Thomasu.

- Sve je to sranje. Sve što sada kaže znate da nije istina. Imao je dovoljno vremena razmisliti o svemu, reakcija javnosti mu je promijenila mišljenje. Pokažite mi što god hoćete, ali me ne možete uvjeriti da nije šupak, reagirao je Jordan na Thomasovu izjavu u dokumentarcu "Posljednji ples".

U četvoroj epizodi dukomentarca govorilo se o rivalstvu između Bullsa i Pistonsa, koji su 1989. i 1990. godine bili uspješniji u finalu Istočne konferencije.

Jordan i Bullsi bili su uspješniji 1991. godine.

U posljednjem meču konferencije, kada su vidjeli da će izgubiti, Pistonsi su 7.9 sekundi napustili parket da ne bi čestitali Bullsima.

Ostali su samo John Salley i Chuck Daly.

Isiah Thomas se prilikom snimanja dokumentarca ispričao za takvu gestu, ali Jordan nije promijenio mišljenje o njemu.

- Svima sam čestitao dvije godine zaredom, kada su nas dobili. Postoji određeno poštovanje u igri. To je sportski duh, kaže Jordan.

Thomas je bio najomraženiji Jordanov suparnik, nikada nisu demantirane medijske spekulacije da Thomas nije postao član Dream Teama 92 zbog Jordanova lobiranja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.