Miami na krilima Jamesa i Wadea pobjedio Oklahomu i poveo 2:1 u finalu NBA lige

Ponedjeljak, 18. lipnja 2012. 11:07 Napisao/la  SC

Finale NBA lige: Miami - Oklahoma City 91:85 (2:1). Heat je predvođen Jamesom (25 koševa) i Wadeom (15 koševa i po sedam skokova i asista) voodio tijekom većeg dijela dvoboja i na kraju slavio

Košarkaši Miami Heata poveli su s 2:1 u pobjedama u velikom finalu NBA lige nakon što su pred domaćim navijačima svladali Oklahoma City 91:85. Mlada momčad Thundera ove godine uglavnom gubi kada ostane ispod 90 koševa a tako se dogodilo i na Floridi. Heat je predvođen Jamesom (25 koševa) i Wadeom (15 koševa i po sedam skokova i asista) voodio tijekom većeg dijela dvoboja i na kraju upisao pobjedu. Goste je po običaju predvodio najbolji strijelac lige Kevin Durant s 25 koševa.

- Mislim da smo iz igre šutirali samo 30 posto. No, svejedno smo našli načina da dođemo do važe pobjede. Mislim da je presudna bila naša čvrstina, objasnio je nakon ogleda trener Heata Erik Spoelstra.

Finale NBA lige: Miami - Oklahoma City 91:85 (2:1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.