Luka Dončić iznenadio američku javnost porukom na majici i otkrio da ima privatnih problema

Subota, 25. ožujka 2023. 11:13 Napisao/la  SC

Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu, kazao je Dončić

Luka Dončić iznenadio američku javnost porukom na majici i otkrio da ima privatnih problema

Luka Dončić ponovo je u središtu pozornosti medija!

Nakon što je američku javnost šokirao gestikulacijom kojom je pokazao da su suci podmićeni zbog čega je kažnjen s čak 35.000 dolara, prije utakmice protiv Charlotte pojavio se u majici s natpisom kojega Amerikanci nisu razumjeli iz prve.

Zato su poruku "Sve što trebam su suho meso i rakija" dobro razumjeli u regiji iz koje Dončić potječe.

Kada je Amerikancima prevedeno kakvu je poruku Dončić poslao svijetu, reakcije na društvenim mrežama nisu baš bile blagonaklone.

- Jako sam frustriran, mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vrijeme osjećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu! Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu, kazao je Dončić nakon utakmice.

Inače, Dallas je izgubio od Charlotte, Dončić je postigao 34 poena, ostvario je 10 skokova i 8 asistencija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.