LeBron James ljut jer u nedjelju neće moći gledati Super Bowl

Četvrtak, 31. siječnja 2013. 17:31 Napisao/la  SC

- Koja je to glupost. Da Dallas Cowboys igraju u finalu ostao bi u Torontu pogledati utakmicu, izjavio je LeBron James

Le Bron James, najveća zvijezda američke NBA lige, ljut je jer u nedjelju neće moći gledati Super Bowl, ogled San Francisco 49ersa i Baltimore Ravensa. Naravno da su u NBA ligi vodili računa da se u isto vrijeme ne igra niti jedna utakmica, no to svejedno neće pomoći Miami Heatu koji u nedjelju gostuje u Torontu.

- Koja je to glupost. Da Dallas Cowboys igraju u finalu ostao bi u Torontu pogledati utakmicu, izjavio je James nakon utakmice s Brooklyn Netsima.

Naime, za gledatelje u Miamiju utakmica će taman završiti prije nego što krene emisija uoči Super Bowla. Ali košarkaši Miamija moraju odraditi konferenciju za novinare, te obaveze prema sponzorima i onda krenuti na avion za Miami. Put se ne može odgoditi budući da Heat već drugi dan igra novu utakmicu.

Iako Miami leti čarter letom, njihov sadašnji avion koji koriste nema uslugu satelitske televizije ili interneta tako da će košarkaši Heata očito saznati rezultat kada stignu doma.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.