Lakersi i Sixersi ostvarili domaće pobjede protiv Thundera i Celticsa

Subota, 19. svibnja 2012. 10:35 Napisao/la  SC

Rezultati: Philadelphia - Boston 92:83 (2:2), LA Lakers - Oklahoma City 99:96 (1:2)

Domaćini su bili uspješni u oba ogleda NBA doigravanja odigrana u noći s petka na subotu. Philadelphia je pred svojim navijačima bila bolja od Bostona, dok su Lakersi u svojem Staples Centru nadvisili Oklahoma City.

Lakersi su na krilima Kobea Bryanta smanjili zaostatak u seriji polufinala Zapada protiv Thundera na 2:1. Zvijezda Lakersa ubacila je 36 koševa, od čega savršenih 18-18 s linije slobodnog bacanja. Kobe je briljirao u posljednjoj četvrtini, ubacivši tijekom te dionice čak 14 koševa.

Sixersi su pred svojim navijačima nadoknadili zaostatak od 18 koševa protiv Celticsa i pobjedom izjednačili seriju na 2:2. Presudilo je odlično drugo poluvrijeme domaćina, koji je u nastavku susreta zabio čak 61 koš i pritom primio tek 37.

Rezultati: Philadelphia - Boston 92:83 (2:2), LA Lakers - Oklahoma City 99:96 (1:2)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.