Kobe se ispromašivao, pa pogodio ključnu tricu za slavlje nad Hornetsima

Nedjelja, 01. travnja 2012. 11:39 Napisao  Luka Variola

Kobe je unatoč šutu 3-20 u ključnom trenutku pospremio tricu i Lakerse odveo do 32. slavlja u sezoni. Spursi i dalje nezadrživi

Iako su mnogi sumnjali u ovosezonske Lakerse, Kobe i društvo i "dalje jašu". Čvrsto drže treću poziciju Zapada ispred gradskih rivala Clippersa, a najveće zasluge idu Bryantu, koji unatoč 33 godine na leđima još uvijek nosi epitet "ubojice". Pokazao je to i u domaćoj pobjedi nad Hornetsima. Unatoč šutu 3-20 u ključnom je trenutku pospremio tricu i Lakerse odveo do 32. slavlja u sezoni.

New York Knicksi su najvjerojatnije ostali bez najveće senzacije sezone, Jeremyja Lina, koji će morati na operaciju koljena. Za njega je sezona završena, ali Knicksi su to saznanje ublažili slavljem u Madison Square Gardenu protiv Clevelanda. Najefikasniji su bili J.R. Smith (20) i Carmelo Anthony (19). Dobro izgleda još jedna veteranska ekipa, San Antonio Spursi, koji su domaćom pobjedom nad Indianom "zacementirali" drugo mjesto na Zapadu.

Rezultati: LA Lakers - New Orleans 88:85, Detroit - Charlotte 110:107 (produžetak), New York - Cleveland 91:75, Philadelphia - Atlanta 95:90,
Milwaukee - Memphis 95:99, San Antonio - Indiana 112:103, Sacramento - New Jersey 99:111, LA Clippers - Utah 105:96.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.