NBA liga: San Antonio u derbiju Zapada bolji od Dallasa, Knicksi nemoćni u Portlandu

Petak, 15. ožujka 2013. 10:27 Napisao/la  SC

Rezultati: San Antonio - Dallas 92:91, Portland - New York 105:90


NBA večer donijela je samo dvije utakmice i u obje su pobjede pripale domaćinima. U derbiju Teksasa San Antonio je kod kuće tijenso nadvisio Dallas, dok je Portland bio bolji od Knicksa.

Spursi su u samoj završnici zamalo propustili osam poena prednosti. Mavsi su imali zdanji napada za pobjedu, ali je pokušaj Vinca Cartera za posljednjim sekundama ostao je na obruču. San Antonio je tako prvi put nakon 15 godina završio sezonu s maksimalnim brojem pobjeda protiv teksaškog rivala. U redovima San Antonija u odsustvu Parkera najbolji je bio Tim Duncan s 28 koševa i 19 skokova, dok je Mavse predvodio Dirk Nowitzki je s 21 košem.

U drugome susretu Portland je pred svojim navijačima svladao New York 105:90. Gosti su bez ozlijeđenih Carmela Anthonyja, Tysona Chandlera i Amarea Stoudemirea bili prilično nemoćni protiv Blazersa koje je još jednom predvodio sjajni novak Damian Lillard s 26 koševa i deset asistencija.

Rezultati: San Antonio - Dallas 92:91, Portland - New York 105:90

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.