NBA liga: Knicksi pobijedili u Bostonu nakon šest godina, Clippersima treći poraz zaredom

Petak, 25. siječnja 2013. 09:22 Napisao/la  SC

Rezultati: Orlando - Toronto 95:97, Boston - New York 86:89, Phoenix - LA Clippers 94:88

NBA večer donijela je samo tri utakmice, a epitet derbija pripao je dvoboju u Bostonu u kojem su Knicksi stigli do prve pobjede nakon studenog 2006. godine. Košarkaši New Yorka su kraju slavili 89:86 predvođeni Carmelom Anthonyjem koji je ubacio 28 koševa uz 9 skokova. Anthony je veliku pomoć imao u Amar'eu Stoudamireu koji je ubacio 15 koševa uz 9 skokova, dok je Jason Kidd pridodao 12 koševa.

Kod Celticsa je najbolji bio Rajon Rondo, ali ni njegov triple-double učinak (23 koša, 10 skokova i 11 asistencija) nije pomogao momčadi da izbjegne peti uzastopni poraz (negativan rekord sezone).Bila je ovo prva međusobna utakmica Celticsa i Knicksa od 7. siječnja kada su se nakon utakmice u Madisom Square Gardenu sukobile zvijezde dviju momčadi, Anthony i Kevin Garnett.

- Za mene je to završena priča. Nema nikakvih zamjerki između mene i KG-a. Što se dogodilo, dogodilo se, objasnio je najbolji igrač Knicksa.

U preostale dvije odigrane utakmice večeri Toronto je slavio na gostovanju kod Orlanda 97:95, dok je Phoenix iznenađujuće kod kuće savladao LA Clipperse 93:88, nanijevši momčdi iz Grada Anđela treći uzastopni poraz.

Rezultati: Orlando - Toronto 95:97, Boston - New York 86:89, Phoenix - LA Clippers 94:88

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.