Pacersi iznenadili Miami, Spursi lako do uvodnog slavlja nad Clippersima

Srijeda, 16. svibnja 2012. 09:32 Napisao/la  SC

Rezultati: Miami - Indiana 75:78 (1:1), San Antonio - LA Clippers 108:92 (1:0). Pacersi su slavljem na Floridi seriju izjednačili na 1:1, Spursi ostvarili 15. pobjedu zaredom

Košarkaši Indiane iznenadili su Miami kod kuće u drugome ogledu polufinala Istoka, dok je San Antonio lako stigao do uvodnog slavlja nad Clippersima. Pacersi su slavljem na Floridi seriju izjednačili na 1:1, a do pobjede su stigli ne primivši koš 2:40 minuta prije kraja. Kod Pacersa je 16 poena i deset skokova imao David West, George Hill je dodao 15. Redove Heata, koji je igrao bez Bosha, predvodio je LeBron James s 28 koševa i devet skokova.


Na drugome kraju SAD košarkaši Spursa i dalje uživaju u nevjerojatnoj seriji. Teksašani su slavljem nad momčadi iz Los Angelesa ostvarili čak 15. uzastopnu pobjedu. Spursi su Clipperse slomili tricama, zabivši ih čak 13 što je klupski rekord u doigravanju.

Rezultati: Miami - Indiana 75:78 (1:1), San Antonio - LA Clippers 108:92 (1:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.