Miami kod kuće pobijedio Oklahoma City i stigao na jednu pobjedu od naslova prvaka NBA lige

Srijeda, 20. lipnja 2012. 09:17 Napisao/la  SC

Finale NBA lige: Miami - Oklahoma City 104:98 (3:1). Momčad Heata je do treće pobjede stigla na krilima Jamesa kojemu je jedan skok nedostajao do triple-double učinka

Košarkaši Miamija došli su na jednu pobjedu od NBA naslova prvaka nakon što su pred svojim navijačima u četvrtom ogledu finala pobijedili Oklahoma City (104:98). Momčad Heata je do treće pobjede stigla iako je u prvom poluvremenu uglavnom zaostajala.

Domaćine je predvodio LeBron James kojemu je jedan skok nedostajao za triple-double učinak. James je susret okončao s 26 koševa, 12 asistencija i devet skokova. Gostima nije pomogla niti fenomenalna večer Russella Westbrooka, koji je imao 43 koša,

- Jako smo blizu cilja, ali i dalje moramo ostati fokusirani. Nije još ništa gotovo, objasnio je nakon susreta trener Miamija Erik Spoelstra.

Finale NBA lige: Miami - Oklahoma City 104:98 (3:1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.