NBA liga: Warriorsi nakon pobjede u produžetku poravanali seriju protiv Spursa

Ponedjeljak, 13. svibnja 2013. 12:13 Napisao/la  SC

Polufinale, Zapad: Golden State - San Antonio 97:87 (2:2)


Košarkaši Golden State Warriorsa izjednačili su polufinalnu seriju Zapada na 2:2 nakon što su produžetku bili bolji od San Antonio Spursa 97:87. Warriorsi su na poluvremenu gubili osam razlike, u nastavku dvoboja uspjeli su izjednačiti, a imali su čak i napad za pobjedu. Ipak, utakmica je ušla u produžetke gdje je momčad Golden Statea s 9:0 serijom osigurala drugu pobjedu.

Prvo ime domaćina bio je Harrison Barnes s 26 koševa i deset skokova. Jared Jack upisao je 24 poena, sedam skokova i četiri asistencije, a Stephen Curry 22 koša uz šest skokova i četiri asistencije. Andrew Bogut je skupio čak 18 skokova.

U redovima gostiju Tony Parker je upisao 17 poena, Ginobili 21 košem, a Tim Duncan 19 uz 15 skokova. Peta utakmica igra se u San Antoniju.

Polufinale, Zapad: Golden State - San Antonio 97:87 (2:2)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.