Vlasnik Dallasa Mark Cuban odbio umiroviti Kiddov dres zbog odlaska u Knickse

Srijeda, 22. kolovoza 2012. 15:29 Napisao/la  SC

Kidd je veliki dečko i može raditi što god želi, ali ovo me jako razočaralo. Pogotovo zato jer smo mu ponudili identične uvjete kao Knicksi, objašnjava osebujni Cuban, koji je "težak" oko dvije i pol milijarde dolara

 

 

 

Mark Cuban, vlasnik NBA momčadi Dallas Mavericks, odbio je mogućnost umirovljenja dresa klupske legende Jasona Kidda (39) zbog nedavnog prelaska u redove New York Knicksa. Jedan od najboljih razigravača NBA lige svih vremena uoči ove sezone Teksas je zamjenio "Velikom jabukom" što je jako razljutilo jednog od najbogatijih Amerikanaca i definitivno najkontroverznijeg vlasnika jedne NBA momčadi.

- Kidd je veliki dečko i može raditi što god želi, ali ovo me jako razočaralo. Pogotovo zato jer smo mu ponudili identične uvjete kao Knicksi. Stvarno sam mislio da će karijeru završiti u Mavsima, objašnjava osebujni Cuban, koji je "težak" oko dvije i pol milijarde dolara.

Kidd je u redovima Dallasa ukupno igrao osam godina. Doduše, ne na vrhuncu karijere. U Mavsima je započeo NBA karijeru, zaradivši nagradu za najboljeg novog NBA igrača 1995. godine (naslov je podijelio s Grantom Hillom). Potom je igrao za Phoenix i New Jersey, da bi se 2009. godine vratio u redove Mavsa, postavši jedan od ključnih igrača u osvajanju prvog NBA naslova 2011. godine.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.