Charles Barkley: Božić mi nije zabavan! Kad si crn i bogat, svi misle da su dio tvoje obitelji!

Utorak, 28. prosinca 2021. 14:39 Napisao/la  SC
Charles Barkley
Charles Barkley

Charles Barkley uvijek je kontroverzan na terenu i van njega, bivši igrač Sunsa, Sixersa i Rocketsa ovako je prokomentirao Božić:

- Božić mi nije baš zabavan. To je veliko bacanje novca! Kad si crn i bogat, svi misle da su dio tvoje obitelji! Svatko je rodbina, svatko želi od mene dar koji je poseban. To je kao s članovima obitelji! Jedne godine im kupiš kuću, sljedeće godine im kupiš automobil, onda im kupiš džemper, a oni se šokiraju s takvim izrazom lica kao da pitaju: Jesi li mi upravo kupio džemper? Uvijek žele da se darovi budu što veći skuplji. Ako ste im kupili kuću prošle godine, ove godine se naljute jer ste im kupili džemper. Nisam veliki obožavatelj Božića. Čvrsto vjerujem da bi Djed Mraz trebao donositi darove samo djeci. Mislim da bi Djed Mraz trebao donositi darove svima dok ne završe srednju školu, i to je to, smatra Barkley.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.