Knicksi nakon 11 godina ostvarili pobjedu u doigravanju, Bullsi na rubu ispadanja

Ponedjeljak, 07. svibnja 2012. 09:39 Napisao/la  L.V.

Knicksi predvođeni Anthonyjem (41) izbjegli "metlu" od Miamija. Bullsi na rubu ispadanja od Sixersa (1:3), Lakersi i Celticsi marširaju prema konferencijskim polufinalima (3:1)

New York Knicksi pobijedili su u svojem Madison Square Gardenu Miami Heat i tako prekinuli niz od 13 uzastopnih poraza u NBA doigravanju. Knickse je do prve play-off pobjede nakon 11 godina čekanja i smanjenja na 3:1 u seriji predvodio Anthony s 41 košem, a odličan je bio i Stoudemire s 20 koševa. Heat je imao pokušaj za pobjedu, ali je Wade promašio tricu u posljednjim trenucima dvoboja. Korak do ispadanja je i najbolja momčad osnovnog dijela sezone Chicago, koji ponovo poražen u gostima kod Philadephije.

Lakersi su u Denveru ostvarili i treće slavlje i sada ih još samo jedna pobjeda dijeli od ulaska u konferencijsko polufinale. Kobe Bryant ubacio je 22 poena, Andrew Bynum 19, a Pau Gasol 13 za Lakerse koji su uspjeli u drugome poluvremenu nadoknaditi zaostatak od šest koševa nakon prve 24 minute igre. Isti učinak ima i druga NBA dinastija, Boston Celticsi, koji su pred svojim navijačima s lakoćom svladali Atlantu i sada imaju 3:1 u pobjedama.

Rezultati: Philadelphia - Chicago 89:82 (3:1), New York - Miami 89:87 (1:3), Boston - Atlanta 101:79 (3:1), Denver - LA Lakers 88:92 (3:1).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.