NBA liga: Bullsi prvi do gostujuće pobjede, Clippersi povećali prednost protiv Memphisa

Utorak, 23. travnja 2013. 13:04 Napisao/la  SC

Rezultati, Istok: Brooklyn - Chicago 82:90 (1:1). Zapad: LA Clippers - Memphis 93:91 (2:0)

Košarkaši Chicago Bullsa prvi su stigli do gostujućeg slavlja u ovogodišnjem doigravanju NBA lige. Memphis je sinoć također bio blizu, ali su Clippersi u završnici ipak bili jači.

Bullsi su Netse slomili u trećoj dionici tijekom koje su domaćini ubacili samo 11 poena u 12 minuta. Luol Deng predvodio je Bullse s 15 poena, a Noah je u samo 25 i po minuta upisao 11 poena, 10 skokova, dvije blokade i tri asistencije. Kod Netsa je najbolji bio Brook Lopez s 21 košem i pet skokova. Chicago će ugostiti Netse u četvrtak.

Memphis je bio blizu breaka kod LA Clippersa, ali večer im je uništio Chris Paul. Desetinku sekunde do kraja zabio je za pobjedu 93:91. Paul je bio apsolutni junak s 24 poena i devet asistencija. 

Rezultati, Istok: Brooklyn - Chicago 82:90 (1:1). Zapad: LA Clippers - Memphis 93:91 (2:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.