Bucksi u produžecima majstorice izborili finale Istoka, povijesna večer Kevina Duranta

Nedjelja, 20. lipnja 2021. 09:51 Napisao/la  SC
Kevin Durant
Kevin Durant

Milwaukee Bucksi izborili su plasman u finale Istoka, nakon što su u sedmoj, odlučujućoj, utakmici polufinala doigravanja pobijedili Brooklyn Netse 115:111.

Nevjerojatnu utakmicu odigrao je Kevin Durant za Netse, ubacio je 48 poena, što je najbolji ikad učinak u sedmim utakmicama doigravanja, odigrao je sve 53 minute, čime je postao prvi igrač nakon Jimmyja Butlera za Bullse 2014. godine i postao najbolji strijelac u povijesti NBA majstorica.

Pogodio je Durant i  dvicu za produžetak sekundu prije kraja regularnog dijela, vrškom tenisice nagazio je na liniju, da nije Netsi bi slavili plasman u finale.

Prvo ime kod Bucksa bio je Giannis Antetokunmpo s 40 poena i 13 skokova, Khris Middleton je ubacio 23 poena i deset skokova, uključujući i ubačaj za pobjedu 40 sekundi prije kraja, Brooke Lopez je dodao 19 poena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.