Celticsi nakon produžetka svladali Atlantu i poveli s 2:1 u seriji, Bullsi ostali i bez Noaha

Subota, 05. svibnja 2012. 10:25 Napisao/la  L.V.

Celticsi su na krilima Ronda (triple-double) nakon produžetaka svladali Hawkse i poveli s 2:1 u seriji. Chicago u porazu u Philadelphiji ostao bez prvoga centra Noaha, Denver u seriji s Lakersima smanjio na 2:1

U noći s petka na subotu NBA doigravanje je donijelo je tri ogleda, a najzanimljivije je bilo u Bostonu gdje su Celticsi tek nakon produžetka slomili otpor Atlante i poveli 2:1 u seriji. U redove Kelta se nakon suspenzije vratio Rondo, a zaigrao je i zaliječeni Ray Allen. Rondo je povratak proslavio triple-double učinkom (17 koševa, 14 skokova i 12 asistencija), a odličan je bio i Garnett s 20 koševa.

Philadelphia je pred svojim navijačima preokrenula vodstvo Bullsa od 14 poena razlike deset minuta prije kraja i serijom 26:7 stigla do slavlja i vodstva u seriji 2:1. Lošu noć Bullsa zaokružila je ozljeda prvoga centra Joakima Noaha. Francuz je gadno istegnuo gležanj, a tek će dodatne pretrage pokazati dali su Bullsi nakon Rosea (križni ligament) ostali bez još jednog člana prve petorke. Večer domaćina zaokružili su Denver Nuggetsi, koji su pred svojim navijačima svladali Lakerse i tako smanjili na 2:1 u seriji.

Rezultati: Boston - Atlanta 90:84 produžetak (2:1), Philadelphia - Chicago 79:74 (2:1), Denver - LA Lakers 99:84.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.