Celticsi u Miamiju slavili u derbiju Istoka i Heatu nanijeli drugi uzastopni domaći poraz

Srijeda, 11. travnja 2012. 10:18 Napisao/la  L. V.

Boston je na krilima Piercea (27), Garnetta (24) i Ronda (18) slavio kod Heata, Bullsi se bez Rosea osvetili Knicksima

NBA program donio je samo šest dvoboja, a u najzanimljivijem Boston je u derbiju Istoka slavio na Floridi, nanijevši Heatu drugi poraz zaredom nakon 17 uzastopnih slavlja. Kelte su do 33. pobjede sezone i učvršćivanja četvrte pozicije Istoka vodili Paul Pierce (27 koševa, sedam skokova), Kevin Garnett (24 koševa, devet skokova), te Rajon Rondo, koji je osamnaesti put zaredom ostvario double-double učinak s poenima (18) i asistencijama (15), što je najdulji takav niz u posljednjih 20 godina u NBA ligi. Heatu nije pomogao niti odličan učinak Jamesa, koji je imao 36 koševa i po sedam skokova i dodavanja.

Drugi derbi Istočne konferencije odigran je u "vjetrovitom gradu" u kojem su se Bullsi osvetili Knicksima za poraz od prije dva dana. U izostanku najboljeg Bika Rosea (gležanj), potegnuo je iskusni Richard Hamilton (20 koševa, pet asista).

Rezultati: Cleveland - Charlotte 103:90, Miami - Boston 107:115, Washington - Orlando 93:85, New Jersey - Philadelphia 88:107, Dallas - Sacramento 110:100, Chicago - New York 98:86.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.