Barack Obama želi kupiti Phoenix Sunse, Charles Barkley pristao postati suvlasnik

Četvrtak, 27. listopada 2022. 14:47 Napisao/la  sc

Barkley je ne tako davno odbio Sarverovu ponudu da preuzme dio vlasničkog paketa kluba u kojemu se afirmirao

Charles Barkley i Barak Obama
Charles Barkley i Barak Obama

 

Barack Obama mogao bi uskoro postati suvlasnik Phoenix Sunsa!

Američki mediji spekuliraju da bi investicijski fond na čelu kojega je bivši predsjednik SAD, mogao kupiti košarkaški klub koji je prema Forbesu procijenjen na oko 4 milijarde dolara.

Robert Sarver, vlasnik Sunsa, toliko se upleo u skandale i sankcije da je prisiljen prodati klub, Obama je jedan od potencijalnih kupaca.

Karizmatični Obama u javnosti je prihvaćen kao idealni vlasnik kluba.

Njegova stast prema košarci je općepoznata činjenica, kao što je poznato da je bio vrlo vješt košarkaš.

- Čuo sam da je Obama mogući kupac, osjećam da je on prava faca za to, dečki koji daju novac trebali bi biti sretni da ih on vodi. Ako me on nazove... Tako mi Boga, da. Pristao bih biti vlasnik Sunsa, kazao je kontroverzni Charles Barkley, klupska legenda.

Barkley je ne tako davno odbio Sarverovu ponudu da preuzme dio vlasničkog paketa kluba u kojemu se afirmirao.

- Jako sam dobro plaćen, ali nemam 4 milijarde dolara da bih kupio klub. Neću bacati novac za 5% vlasništva kako bih mogao reći: Ja sam jedan od vlasnika tima, kazao je tada Barkley.

Otkada se kao vlasnik spominje Obama, Barkley je počeo drugačije promišljati svoj angažman u klubu, očito da Barkley nije htio imati posla sa Sarverom.

Robert Sarver objavio je u rujnu da traži kupce, trenutačno je pod suspenzijom nakon istrage o navodnom rasističkom i mizoginom ponašanju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.