×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

NBA All Stars: Zapad slavio protiv Istoka 152:149, Bryant srušio Jordana

Ponedjeljak, 27. veljače 2012. 08:55 Napisao/la 

U super uzbudljivoj utakmici NBA All Stars koja je ove godine odigrana u Orlandu slavio je Zapad. Kobe Bryant srušio rekord Michaela Jordana.

All Stars vikend, koji je ove godine donio pregršt uzbuđenja ljubiteljima košarke, završio je "glavnom priredbom", sudarom selekcija Zapada i Istoka. Nakon ekstremno uzbudljive utakmice, na kraju je slavio Zapad sa 152:149. Bilo je "napeto" do samog kraja, iako je Zapad na poluvremenu imao čak 18 koševa viška, "istočnjaci" su pokušali sve, premda na kraju nisu uspjeli...

Ovaj All Stars će ostati upisan i po rekordu Kobea Bryanta, koji je čak i velikog Michaela Jordana, kada su u pitanju ekshibicijski susreti najboljega što NBA nudi, poslao u povijest. Naime, Bryant je u Orlandu za Zapad zabio 27 koševa. Sada je prvo ime Lakersa na ukupno 271 košu u svim susretima All Starsa na kojima je nastupio, čime je za devet poena preskočio Air Jordana. Oboren je još jedan rekord. Momčad Zapada ukrcala je u jednom poluvremenu 88 poena, što je najviše ikada.

MVP All Stars susreta je Kevin Durant, koji je za pobjednike zabio čak 36 koševa, dodavši i sedam skokova. Jeremy Evans iz Utah Jazza pobjednik je "zakucavanja", dok je najbolji "tricaš" Kevin Love iz Minesote. Iduće godine All Stars se održava na "istočnoj strani", u Houstonu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.