UTAKMICA VISOKOG RIZIKA Mario Hezonja s Real Madridom večeras u paklu Beograda, Madrižani dočekani prijetnjama i uvredama, sramotna poruka upućena i Džananu Musi

Utorak, 02. svibnja 2023. 09:41 Napisao/la  SC

Jasno je da bi situacija vrlo lako mogla izmaknuti kontroli, uostalom i Marca se oglasila dramatičnim tekstovima iz Begrada, na Marcinom portalu objavljena je reportaža s naslovom „Na neprijateljskom teritoriju“

Mario Hezonja s Real Madridom večeras u paklu Beograda, Madrižani dočekani prijetnjama i uvredama, sramotna poruka upućena i Džananu Musi

Košarkaši Real Madrida doputovali su u Beograd gdje ih večeras očekuje treća utakmica četvrtfinala Eurolige protiv Partizana, što samo po sebi ne bi bilo pretjerano važna vijest da Partizan nije slavio u obje utakmice odigrane u Madridu pa ga još samo jedna pobjeda dijeli od Final Foura, odnosno da druga madridska utakmica nije prekinuta dvije minute prije kraja dvoboja nakon nezapamćene tučnjave kompletnih momčadi, a koju je potaknuo bezobzirni prekršaj i krajnje nesportski potez Sergia Llulla na Kevinu Punteru.

U tučnjavi je najgore prošao Partizanov branič Dante Exum na kojega je skočio Guershon Yabusele, Punter je udario Džanana Musu, Musu je na pod bacio Lessort, Mario Hezonja krenuo je udariti Puntera…

Kažnjeni su svi sudionici tučnjave, osim Llulla, koji je sve to i izazvao.

Real je uoči dolaska u Beograd tražio neviđene mjere osiguranja, što su im njihovi domaćini i osigurali, maksimalno su spriječili mogući kontakt navijača s madridskim klubom, ali nimalo ugodan doček im je ipak priređen, što su sigurno i očekivali budući da prijetnje igračima Real Madrida ne prestaju pristizati sa svih strana.

Na ruti kojom su košarkaši Real Madrida od zračne luke putovali prema hotelu goste su dočekali prijeteći transparenti napisani na španjolskom jeziku, „prokleti cigani iz Madrida“, „nećete spavati“, „kopile cigansko argentinsko“ namijenjeno Gabrielu Decku, koji večerašnju utakmicu neće igrati, ali je došao ako Real izbori četvrtu tekmu, a posebno u oči bode poruka upućena Džananu Musi, „Musa(vi) i vas ćemo j….i“.

Jasno je da bi situacija vrlo lako mogla izmaknuti kontroli, uostalom i Marca se oglasila dramatičnim tekstovima iz Begrada, na Marcinom portalu objavljena je reportaža s naslovom „Na neprijateljskom teritoriju“.

Madrižane večeras (20.30 sati) čeka 20 tisuća fanatičniih Grobara, piše Marca, ali ako bude izgreda već sada je poznato da će se iduća utakmica igrati pred praznim tribinama.

poruke

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.