Košarkaši Partizana dočekani kao heroji, Marca piše o najcrnjem porazu

Petak, 28. travnja 2023. 09:54 Napisao/la  SC
Doček u Beogradu
Doček u Beogradu Foto: mondo.rs

Pljušte reakcije nakon tučnjave košarkaša Real Madrida i Partizana, utakmice je prekinuta 1:40 minute prije kraja zbog nezapamćeno brutalnog fizičkog obračuna, ozljeda Dantea Exuma nije bezazlena.

Exumu je pukla tetiva na prsta na stopalu, u Beograd se vratio sa štakama, košarkaše Partizana navijači su dočekali kao heroje:

- Ovo je nevjerojatno. Sada je šest ujutro i oni su svi tu, ovo je nevjerojatno, oduševljen je bio Exum, koji nije htio komentirati ozljedu.

- Postoji video i svi su vidjeli tko je započeo i kako je počelo. Igrači su pričali međusobno što se dogodilo. Na kraju, vjerujem da se ovo dogodilo i da je ovo kraj priče. Ne treba da se razgovara više o ovome. Do tučnjave je došlo zbog emocija. Vidjeli smo u prošlosti mnogo primjera, možda ne baš ovako sličnih. Emocije se moraju kontrolirati, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Utakmica se nije nastavila, Partizan je ostvario pobjedu i sada vodi 2:0 u pobjedama uoči utakmice u Beogradu.

- Postoje različiti načini da se izgubi utakmica. Real Madrid je izabrao najružniji,... Bio je to nesretni kraj najcrnjega poraza u povijesti Real Madrida, napisala je Marca i najavila pakao u beogradskoj dvorani u trećoj utakmici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.