ABA liga: Cibona pobijedila Crvenu zvezdu i ostvarila plasman u finale Final Foura

Četvrtak, 24. travnja 2014. 22:32 Napisao/la  SC

Polufinale: Ciibona - Crvena zvezda 75:70

Cibona je usred Beograda pobijedila Crvenu zvezdu rezultatom 75:70 i izborila plasman u finale regionalne košarkaške lige. Plasman u finale automatski  znači plasman u Euroligu sljedeće sezone.

Cibona je odigrala tri i pol briljantne četvrtine, a potom u posljednje tri minute umalo sve uprskala. U dramatičnoj završnici 'vukovi' su iščupali jednu od najvažnijih pobjeda posljednjih godina. Najbolji su bili Jerel Blassingame sa 28 koševa i 9 asistencija, te Dario Šarić sa 21 košem, 15 koševa i 6 asistencija.

U drugom polufinalnom susretu u petak u 20 sati sastaju se Partizan i Cedevita, a finale je na rasporedu u nedjelju. Ako pobijedi Cedevita, Hrvatska će iduće sezone imati čak dva predstavnika u Euroligi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.