Euobasket: Poljska izbacila Sloveniju, Luka Dončić teško podnio poraz

Četvrtak, 15. rujna 2022. 08:23 Napisao/la  SC
Euobasket: Poljska izbacila Sloveniju, Luka Dončić teško podnio poraz

Poljska je priredila najveće iznenađenje na Eurobasketu!

Pod vodstvom Igora Miličića poljska momčad pobijedila (90:87) je Sloveniju predvođenu Lukom Dončićem.

- Pritisak je trajao cijelo vrijeme. Rekli su da hoće medalje, sad smo blizu medalje. Presretni smo. Moji igrači imaju jaja kao lubenice, srce kao mjesec. Presretni smo gdje smo, rekao je Miličić.

Luka Dončić teško je podnio neočekivani poraz, zbog pet osobnih pogrešaka završnicu utakmice gledao je s klupe, nakon utakmice uletio je na parket i verbalno napao suce.

- Kao prvo, moram čestitati Poljacima koji su odigrali odličnu utakmicu od početka do kraja. Ovo je veliki uspjeh za njih. Mi nismo u utakmicu ušli kako smo željeli, nismo imali dovoljno energije. Uspjeli smo se vratiti, ali Poljska se borila i čestitam im. Ne znam koliko sam bio spreman, ali vjerojatno ne 100%. Primio sam injekciju u trećoj četvrtini, a tijekom cijelog Eurobasketa sam se borio s dosta ozljeda. No, to nije opravdanje - danas sam igrao užasno i iznevjerio sam cijelu momčad. Ovaj poraz ide na moju dušu, kazao je Dončić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.