ŠARIĆEV MOĆNI ZAŠTITAR

Josip Klemm platio 550.000 eura odštete Zagrebu

Srijeda, 28. studenog 2012. 21:57 Napisao/la  SC

Klemm tvrdi da nije navijač Cibone s kojom ima partnerski odnos što znači da ulaganje misli naplatiti nakon Šarićeve prodaje

Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klem sigurnost d.o.o. (Klemm Security), široj javnosti postao je poznat tijekom dočeka Ante Gotovine budući da je blizak prijatelj oslobođenog generala. Klemm se nalazi na barem svakoj drugoj fotografiji s dočeka hrvatskih generala.

Od srijede Klemm je postao poznato lice hrvatske košarke budući da je platio 550.000 eura odštete Zagrebu čime je nadareni Dario Šarić postao član Cibone.

- Nisam sportski menadžer i ne namjeravam se time baviti. Ulazak u ovaj posao bila je moja ideja kad sam vidio da postoji problem oko plaćanja odštete, a želio sam da na taj način hrvatski sportski dragulj ostane u Hrvatskoj ako je to ikako moguće. Hrvatski sam branitelj, predsjednik Udruge specijalne policije, organizirao sam prije nekoliko dana doček generala po povratku iz Haaga, imam tvrtku od 790 ljudi, koja je pri vrhu zaštitarskih tvrtki u Hrvatskoj i koja nije na popisu tvrtki koje ne plaćaju porez. Sve možete provjeriti. Po mojem mišljenju ja sam se borio za Hrvatsku da bi u njoj mogao plaćati porez, a ne zaobilaziti ga plaćati, rekao je Klemm na Šarićevu predstavljanju.

Klemm tvrdi da nije navijač Cibone s kojom ima partnerski odnos što znači da ulaganje misli naplatiti nakon Šarićeve prodaje.

Do tada Šarić je siguran budući da ima moćnog zaštitara!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.