Cibona osvojila 17. naslov prvaka Hrvatske, Repeša bliži odlasku nego ostanku

Utorak, 05. lipnja 2012. 22:04 Napisao/la  SC

Četvrta utakmica finala PH: Cedevita - Cibona 64:77.  - Bliže sam odlasku nego ostanku, ali još nisam ništa potpisao, objasnio je trener Cibone Jasmin Repeša

Košarkaši Cibone osvojili su 17. naslov prvaka Hrvatske nakon što su u četvrtom ogledu finala u Domu sportova pobijedili Cedevitu 77:64. Nakon što su pred domaćim navijačima u trećem ogledu propustili meč loptu, "vukovi" su finalnu seriju okončali u gostima kod gradskoga rivala. Utakmica je od početka bila jednosmjerna utakmica. Cibona je u većem dijelu vodila, na odmor otišla s + 8 (30:38) i na kraju s 3:1 u pobjedama pokazala "mlađem bratu" tko je gazda u gradu.

U pobjedničkim redovima najbolji su bili Kus s 18 i El-Amin s 16 koševa, dok je kod Cedevite jedini dvoznamenkasti igrač bio Owens s 14 koševa. Treneru Cibone Jasminu Repeši ovo bi mogla biti posljednja utakmica za kormilom "vukova" budući da su sve glasnija nagađanja kako je već dogovorio preuzimanje Unicaje iz Malage.

-  Vidjet ćemo, najprije da proslavimo. Bliže sam odlasku nego ostanku, još nisam ništa potpisao, objasnio je Repeša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.