Bojan Bogdanović bolji od Dražena Petrovića, hrvatski reprezentativac ubacio 223 trice

Petak, 28. listopada 2016. 10:37 Napisao/la  SC

Uvijek je lijepo čuti svoje ime u istoj rečenici s Draženovim imenom, kaže Bogdanović


Bojan Bogdanović prestigao je Dražena Petrovića po broju postignutih trica.

Bogadnović je u porazu Brooklyna  na gostovanju u Bostonu (117:122) ubacio  21 poen, uključujući tri trice. Time je stigao na 223 pogođene trice, više od  Dražena Petrovića u dresu Netsa.

- Uvijek je lijepo čuti svoje ime u istoj rečenici s Draženovim imenom. To što sam ga prestigao za mene je velika čast. Ne možete zamisliti koliko me ovo čini sretnim, ne mogu vjerovati. On je vjerojatno najveći hrvatski sportaš ikada. Nedavno mu je bio rođendan i proslavljen je u čitavoj državi, rekao je Bogdanović.

Bogdanović se trenutačno nalazi na 12. mjestu na vječne ljestvice Netsa kada su u pitanju trice, a uskoro bi mogao ući i u TOP 10 obzirom kako su ispred njega Stephon Marbury (234), Mirza Teletović (235) i Lucious Harris (236).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.