AO Škrljevo u srijedu u Puli igra kup-utakmicu, domaćini priželjkuju iznenađenje

Utorak, 14. siječnja 2020. 20:43 Napisao/la  SC
Damir Rajković
Damir Rajković

 Košarkaši Adria Oil Škrljeva u srijedu u Puli igraju utakmicu osmine finala Kupa Krešimir Ćosić, parketu Doma sportova Mate Parlov igraju protiv Pule 1981.

Prošle sezone ista su dva protivnika igrali na istom mjestu kup-utakmicu u drugačijim okolnostima, Škrljevo je rutinski pobijedilo 90:64.

Ove sezone premijeligaš igra dovoljno slabo da bi se igrači Pule nadali iznenađenju:

- Mora se priznati da je Adria Oil Škrljevo favorit, ipak su oni Premijerligaška momčad, no, ne pobjeđuje uvijek favorit i imamo se pravo nadati povijesnom prolazu u Final Eight. Ove sezone smo neporaženi na domaćem parketu i dati ćemo sve od sebe da tako i ostane. Moramo odigrati našu najbolju utakmicu sezone. Obrambeno i napadački. Pristup i želja moraju nam biti na maksimumu od prve pa do zadnje minute. U goste nam dolaze igrači koji imaju iskustva igranja Premijer lige, a Ivan Batur ima iskustva igranja i u regionalnoj ABA ligi sa Zadrom i Zagrebom. Njihov novi Amerikanac Dorris je iskusan igrač s bogatim inozemnim iskustvom i sigurno će se htjeti dokazati u novoj ekipi, kaže košarkaš Pule 1981 Mirko Marić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.