ABA liga: Cedevita nakon poraza od Partizana ostala bez Final Foura, ostavka Ace Petrovića

Nedjelja, 03. ožujka 2013. 22:43 Napisao/la  SC

Utakmica 23. kola: Cedevita - Partizan 76:77. Razočarani domaćini su nakon utakmice po parketu ganjali suca Radomira Vojinovića, a trener Zagrepčana Aco Petrović ponudio je ostavku

ABA LIGA - 23. kolo

CEDEVITA -PARTIZAN 76:77

Košarkaši Cedevite ponovo su izgubili utakmicu u kojoj su imali dvoznamenkastu prednost u posljednjoj četvrtini. Pobjedu koja je momčad iz Podsuseda definitivno izbacila iz utrke za Final Four u Domu sportova je pred 3.000 navijača ostvario Partizan.

I to u neizvjesnoj te završnici u kojoj su gosti dobili tri vrlo sumnjive sudačke odluke. Odlučujući koš dao je Dragan Milosavljević nešto više od sekunde do kraja, a na kraju su suca Radomira Vojinovića naganjali Marko Tomas, sportski direktor Matej Mamić i pomoćni trener Jakša Vulić

Nakon utakmice razočarani trener Zagrepčana Aco Petrović ponudio je ostavku, pa će momčad do daljnjega voditi Jakša Vulić.

- Nemam što reći jer više nisam trener, izgubio sam utakmicu u crnogorsko-srpsko-slovenskoj režiji, objasnio je Petrović na odlasku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.