ACO PETROVIĆ PREDSTAVLJEN

Želimo plasman u TOP 16 Eurolige!

Ponedjeljak, 26. studenog 2012. 13:31 Napisao/la  SC

Dogovorili smo se za tri i pol minute. Što se dužine ugovora tiče, sjest ćemo na kraju sezone, objasnio je Petrović

Aco Petrović novi je trener Cedevite, na klupi koje je naslijedio Božu Maljkovića. Petrović se vraća na klupu Cedevite nakon dvije godine, klupu je napustio poslije poraza od Zagreba u Kupu. Nekadašnji hrvatski izbornik po povratku na klupu kluba iz Podsuseda je održao konferenciju za novinare.

- Dogovorili smo se za tri i pol minute. Cedevita sam zanimao kao trener, a ja sam bio tu. Što se dužine ugovora tiče, s tim se uopće nismo zamarali. Sjest ćemo na kraju sezone, objasnio je Petrović, koji će paralelno obnašati ulogu  izbornika reprezentacije BiH.

Europski trener 2011. godine ponovo se vratio u hrvatsku košarku. Premijeru na klupi Cedevite ima u četvrtak kada će voditi momčad protiv Efesa.

 - Bio bi masakr da ove momčad igra tri mjeseca jednu utakmicu tjedno. Zato želimo proći u TOP 16 i igrati dvije utakmice tjedno. Program je blitzkrieg.  Naše šanse su objektivne, moramo mobilizirati momčad do četvrtka. Moj cilj je prolazak skupine. Program je blitzkrieg, nadam se da će nam biti dovoljne tri utakmice, zaključio je Petrović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.