ACO PETROVIĆ

Prekinuo akciju za spas Cibone

Petak, 08. srpnja 2022. 10:53 Napisao/la  SC

Aktualna uprava prijavila Cibonu za ABA ligu

Aco Petrović
Aco Petrović

Aco Petrović prekinuo je akciju za spas Cibone, koju je pokrenuo kada je kultnom klubu zbog blokiranoga računa prijetio stečaj:

- S obzirom na to da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja, napisao je Petrović na Twitteru.

Budući da je aktualna uprava prijavila Cibonu za ABA ligu i time dala do znanja da ostaje na čelu kluba, Petrović se povukao.

Cilj akcije bio je donacijama skupiti dovoljno novca da bi Cibona izbjegnula stečaj, u relativno kratko razdoblju skupljeno je oko 3 mil. kuna, Petrović je na kraju akcije namjeravao skupiti barem deseterostruko veći iznos.

Cibona je u međuvremenu ostala praktično bez cijele momčadi i trenera koji su postali prvaci.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.